MUTKATON MUUTTUVA MAKU

Vanai Bistro & Bastu on ravintoloitsija Kaarina Tammisen toteutunut haave, jonka hän halusi laittaa toimeen juuri Hämeenlinnassa, kotikaupungissaan. Kokin työssä monista hyvistä keittiöistä keräämällään kokemukselle Kaarina luo asiakkailleen konstailemattomia makuelämyksiä ja tarjoaa ainutlaatuisen ja viihtyisän seurustelu- ja juhlapaikan.

”Tarjoamme hyvää, tuoretta ja rehtiä ruokaa. Itse häärin keittiössä vain hetkittäin, sillä haluan myös palvella asiakkaita. Tärkeintä on tyytyväinen ja iloinen asiakas, joka haluaa tulla Vanaihin aina uudestaan”, Kaarina kuvailee.

Ravintolan ruokalista vaihtelee ja elää luontaisesti satokausien mukaan. Myös vegaaneille löytyy aina herkullinen vaihtoehto. Keittiömestarimme kanssa yhdessä suunnittelemme vaihtuvat menumme.

Ravintoloitsija on myös innokas visualisti, kaiken pitää olla myös kaunista. Vapaa-ajallaan ravintolan henkilökunta viihtyy mieluusti kirppareilla, metsäretkillä, avantouiden ja saunaa lämmittäen.

Tervetuloa viihtymään Vanaihin!

FREESIÄ VEGEÄ

Panostamme ravintorikkaisiin ja monipuolisiin kasviksiin. Listamme vaihtelee ja elää luontaisesti satokausien mukaan. Haluamme tarjota vegaaneille aina herkullisen vaihtoehdon.

KOTIMAISTA KALAA

Suosimme kotimaista kalaa. Annoksemme vaihtelevat tuoreen kalan saatavuuden ja keittiömme mielikuvituksen mukaan.

KOTIMAISTA LIHAA

Käytämme mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettua suomalaista lihaa. Esimerkiksi poronlihan hankimme Kairan Porotuote Ky:ltä, yrittäjäperheemme mökkinaapurilta Songan kylästä Rovaniemeltä.


TEE PÖYTÄVARAUS