VARAA VANAI VÄELLESI

Vanai vain teille! Soita tai meilaa meille ja kerro tarpeistasi, höystämme sinulle sopivan kokonaisuuden. Voit varata myös koko ravintolan saunoineen, musiikkiesityksineen ja erikoisnumeroineen yksityistilaisuuteesi.

+358 50 556 2265
info@vanai.fi

KABINETTI KOKOUKSIIN

Jos haluat viettää iltaa tai palaveerata omalla porukalla privaatimmin, tunnelmallisessa takalla varustetussa erillisessä kabinetissamme vanhojen tiiliseinien suojassa olet kuin kotonasi. Tilassa järjestät näppärästi kokoukset, illanistujaiset, polttarit, synttärit tai vaikkapa karonkan. Kabinetissa on suuri näyttö ja takka, sekä oma WC. Soita tai meilaa meille ja kerro tarpeistasi, räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden.

Takkakabinetin vuokra: 1-3h 250€ tai sopimuksen mukaan. (max. 25 henkilöä)

+358 50 556 2265
info@vanai.fi

Varauksen peruutus yli 12 hengen ryhmille.

Varauksen peruutuksesta tulee ilmoittaa ravintolalle viimeistään 14 vrk ennen tilaisuuden alkua, jotta tilaisuudesta ei aiheutuisi tilaajalle kustannuksia.

Mikäli tilaisuus peruuntuu 13-7 vrk ennen tilaisuuden alkua veloitamme tilaajalta peruutusmaksuna 50% tilaisuuden kokonaiskustannuksista viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

Mikäli tilaisuus peruuntuu myöhemmin kuin 7 vrk ennen tilaisuutta, tilaajalta veloitetaan 100% tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

PIENEMMÄLLE POPPOOLLE

Vietä iltaa omalla 2-5 hengen porukalla hieman privaatimmin! Tiiliseinien koristelema, intiimi ja tunnelmallinen Kapteenin kabinetti, entinen Mensan portinvartijan koppi, on kuin luotu tarpeisiisi. Varaa Kapteenin kabinetti illaksi seurueesi käyttöön. Me haluamme palvella teitä – te nautitte illasta. Soita tai meilaa meille ja kysy lisää!

+358 50 556 2265
info@vanai.fi