VARAA VANAI VÄELLESI

Vanai vain teille! Soita tai meilaa meille ja kerro tarpeistasi, höystämme sinulle sopivan kokonaisuuden. Voit varata myös koko ravintolan saunoineen, musiikkiesityksineen ja erikoisnumeroineen yksityistilaisuuteesi.

+358 50 556 2265
info@vanai.fi

KABINETTI KOKOUKSIIN

Jos haluat viettää iltaa tai palaveerata omalla porukalla privaatimmin, tunnelmallisessa takalla varustetussa erillisessä kabinetissamme vanhojen tiiliseinien suojassa olet kuin kotonasi. Tilassa järjestät näppärästi kokoukset, illanistujaiset, polttarit, synttärit tai vaikkapa karonkan. Kabinetissa on suuri näyttö ja takka, sekä oma WC. Soita tai meilaa meille ja kerro tarpeistasi, räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden.

Takkakabinetin vuokra: 1-3h 250€ tai sopimuksen mukaan. (max. 30 henkilöä)

Yli 10 hengen seurueille edellytämme yhtenäistä menua.

Vanain yläkertaan rakentuu paraikaa isompi 70 hengen juhla- ja kabinettitila sekä kaksi 20 hengen kokouskabinettia. Tiloissa isot näytöt sekä omat wc.t. Valmiina kesäkuussa 2024.

+358 50 556 2265
info@vanai.fi

PIENEMMÄLLE POPPOOLLE

Vietä iltaa omalla 2-5 hengen porukalla hieman privaatimmin! Tiiliseinien koristelema, intiimi ja tunnelmallinen Kapteenin kabinetti, entinen Mensan portinvartijan koppi, on kuin luotu tarpeisiisi. Tilassa ei ole ovea. Varaa Kapteenin kabinetti illaksi seurueesi käyttöön. Me haluamme palvella teitä – te nautitte illasta. Soita tai meilaa meille ja kysy lisää!

+358 50 556 2265
info@vanai.fi

Iltaisin olemme yleensä hyvin kiireisiä. Mikäli emme kerkeä vastaamaan puhelimeen, olethan ystävällinen ja jätät tekstiviestin tai sähköpostia. Kiitos!