V A N A I B A S T U

Sauna – koe upea ja aito saunaelämys Vanajaveden rannalla. Vanai Bastu – hirsisauna sijaitsee aivan Hämeenlinnan keskustan tuntumassa. Ihan rautatieaseman vieressä.

VANAI SAUNAELÄMYS HÄMEENLINNASSA

Sauna on rakennettu lappilaisista hirsistä ja saunan puukiuas lämpiää Vanajaveden rannassa tilauksesta ryhmille.

Tule rentoutumaan ja viihtymään Vanain elämykselliseen saunaan. Vanai Bastu sopii erityisesti yritysryhmille, työporukoille ja ystäväseurueiden yhteiseen illanviettoon. Voit järjestää Vanaissa rennot synttärit, yrityspalaverit ja kaikki illanistujaiset. Teemme myös saunamenupaketteja. Yhdistä saunominen ja illanistujaiset Vanaissa. Vanain pihalla on asiakkaille ilmaiset parkkipaikat.

Saunan tilat sopivat noin 20 henkilölle. Saunan lauteille mahtuu kerrallaan noin 14 saunojaa. Lisäksi saunan terassilla on ulkoporeallas, johon mahtuu n. 6 henkeä. Muistathan ottaa oma uima-asusi ja pyyhkeen mukaan. Saunatilassa asiakkaille shampoo, hoitoaine, laudeliina sekä hiustenkuivaaja.

Saunaelämyksen hinta on;

Arkisin ma – to kahden tunnin saunavuoron hinta on 350€ max. 20 henkilölle.

Viikonloppuisin pe, la ja su kahden tunnin saunavuoron hinta on 450€ max. 20 henkilölle.

Saunatiloissa omien eväiden ja juomien nauttiminen ei ole sallittua. Saunatiloissa on anniskeluluvat, henkilökuntamme tarjoilee virvokkeita ja juomia myös saunan puolelle, saunaterassille ja porealtaaseen.

Saunavirvokkeiden hinnat erillisen baarihinnaston mukaan.

Pyyhkeitä saatavilla myös Vanaista. Pyyhevuokra 3€.

Vanai Bastu saunaelämys on mahdollista kokea myös yleisillä vuoroilla keväästä 2023 alkaen. Yleiset vuorot ilmoitetaan etusivulla.

Palaa etusivulle tästä.