SAUNA & ULKOPOREALLAS

Keskiviikkoisin klo 18.00 – 20.00 välisenä aikana avoin sekasauna 10€/1,5h. Pulahdus ulkoporealtaassa + 5€


KOE VANAIN AITO SAUNAELÄMYS

Saunaravintola Vanain puulämmitteinen perinteinen hirsisauna ja ulkoporeamme sijaitsee aivan Hämeenlinnan keskustan tuntumassa rautatieaseman läheisyydessä Vanajaveden rannassa. Nauti lempeistä löylyistä lappilaisten hirsien suojassa ja rentoudu tähtitaivaan alla ulkoporealtaassamme.

Saunaravintolassamme järjestät rennot synttärit, yrityspalaverit tai ystäväporukan illanistujaiset. Räätälöimme toiveidenne mukaan teille paketin, jossa yhdistätte saunomisen ulkoporeammeineen ja ravintolaillallisineen privaatisti takkakabinetissamme. Pihalla on asiakkaille ilmaiset parkkipaikat.


INFOA SAUNATILOISTA

Saunan tilat sopivat maksimissaan 15 henkilölle. Saunan lauteille mahtuu kerrallaan noin 12 saunojaa. Lisäksi saunan terassilla on ulkoporeallas, johon mahtuu n. 6 henkeä. Muistathan ottaa oman uima-asusi ja pyyhkeesi mukaan. Ulkoporealtaaseen pulahdetaan uima-asussa. Pyyhevuokramme on 3e. Saunatilassa on asiakkaille lukolliset säilytystilat, shampoo, hoitoaine, laudeliina sekä hiustenkuivaaja. Naisille ja miehille on erilliset pukuhuoneet ja WC-tilat, jotka voidaan yhdistää yhdeksi isommaksi oleskelutilaksi haluttaessa.

Saunatiloissa omien eväiden ja juomien nauttiminen ei ole sallittua. Saunatiloissa ja terassilla on anniskeluluvat. Henkilökuntamme tarjoilee virvokkeita ja juomia myös saunan puolelle, erilliselle saunaterassille ja porealtaaseen.


HINNAT

Keskiviikkoisin klo 18.00 – 20.00 avoin sekasauna 10€. Ulkoporeallas 5€

Arkisin ma – to kahden tunnin saunaelämys ja ulkoporeallas 250€ (max. 15 henkilölle).
Viikonloppuisin pe, la ja su kahden tunnin saunaelämys ja ulkoporeallas 350€ (max. 15 henkilölle). Saunan vuokra veloitetaan varauksen vahvistuksen yhteydessä.


Huomioithan myös muut saunojat 🙂 Yleisissä saunavuoroissa ja ulkoporealtaassa on käytettävä uima-asua. Naisille ja miehille on erilliset pukuhuoneet ja WC-tilat.